Osnivač i voditelj programa – Super radio Niš

Nakon što je medijska kuća RTV 5, proglasila stečaj i prekinula svoj program, troje zaposlenih radio Petice pokreću Super radio – radio stanicu civilnog sektora u Nišu. 

Super radio je nezavisna, neprofitna radio stanica civilnog sektora. Nastao je na incicijativu osnivača Udruženja građana „Centar za unapređenje društvene svesti – Super građanin“, inače dugogodišnjih medijskih radnika.

Od samog osnivanja radio stanice, 2012. godine, Boban Kocev bio je voditelj dnevnog programa i autor emisija koje su imale za cilj promociju kulturnih dešavanja u gradu, prezentaciju umetnika i uspešnih studenata. Muzički program koncipiran je na rok muzici sa željom da se pored poznatih i već dokazano dobrih čuju i kvalitetni izvođači koji se još uvek nisu afirmisali. Upravo je i kompletan program Super radija bio orijentisan na afirmaciji umetnika, muzičara, najboljih studenata u Nišu i okolini.

Osim aktuelnih i zanimljivih tema za slušaoce, angažmanom u Super radiju otvorena su vrata za nove ideje mladih u gradu, saradnju sa organizacijama, kulturnim instituacijama, pojedincima koji nesebično svoj talenat i znanje dele sa građanima. Emisije koje je Boban realizovao obrađivale su kulturu, sport, kreativno provođenje slobodnog vremena, putovanja i istraživanja, određene muzičke žanrove, ali kroz duhovitu kritiku društva.

Mnogobrojna gostovanja, radio program na otvorenom, medijska podrška prilikom organizovanja manifestacija u gradu i zemlji učinili su da Super radio bude vidljivo medijsko uporište za sve one koji žele da stvaraju u svom gradu. Otvoreni studio Super radija, uživo izveštavanja i realizacija programa sa različitih manifestacija su upravo ono po čemu je Super radio postao prepoznatljiv i Boban Kocev u ulozi voditelja programa.