Svoju prvu radnu poziciju u kafeu „Paris Art“ Boban Kocev dobio je kao konobar / šanker u pomenutom lokalu 2012. godine. Nakon dve godine rada, upoznavanja sistema poslovanja i ispitivanjem potrebe tržišta i klijenata kafea „Paris Art“ dobija unapređenje i postaje marketing i event menažer zadužen za promociju lokala, održavanje drušvenih mreža i organizovanje događaja. 

S obzirom na to da nije bilo dovoljno predviđenih sredstava za plaćeni marketing – objave na društveni mrežama ili  zakup bilborda, realizacija televizijskih i radijskih reklama glavna alternativa standardnom načinu offline i online marketinga bio je gerila marketing. 

Nakon analize, došlo se do zaključka da je potrebno realizovati marketing na jedinstven i prepoznatljiv način. 

Boban Kocev odlučuje da u nedostatku alternativnih prostora koji su dostupni mladima u Nišu i okolini omogući besplatno ustupanje prostora ovog kafe bara mladim umetnicima iz svih oblasti delovanja. 

Organizovane su brojne izložbe, književne večeri, performansi, radionice ali i solistički nastupi muzičkih izvođača. 

Na ovaj način omogućeno je da se kroz nekomercijalne objave i tekstove reklamira prostor i dešavanja u kafeu kroz medije koj i pokrivaju kulturna dešavanja u Nišu, ali i da se omogući da za prostor i sadržaj lokala čuje širi krug ljudi / potencijalnih svakodnevnih posetilaca.  Mladi umetnici, s druge strane, dobili su prostor za koji nije potreban zakup, kutak za kreativan rad i druženje sa istomišljenicima i onima koji svakodnevno mogu da im pruže podrušku u njihovom radu. 

Uz kreativnost i minimalan iznos novčanih sredstava / ulaganja povećan je dnevni profit kafea i do 100%.